Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
29 марта 2024
8,9 °C
небольшой дождь

статьи

ЩО ПРО ВАС МОЖЕ РОЗПОВІСТИ ПОЧЕРК?
23 января 2013, 00:00
ЩО ПРО ВАС МОЖЕ РОЗПОВІСТИ ПОЧЕРК?

Чи задумувалися ви коли-небудь, що про вас можна дізнатися за почерком? Виявляється він багато чого може розповісти про натуру людини, певні особливості та риси характеру, розумові здібності, самооцінку, силу волі, психічний стан. Адже у світі не існує однакових почерків, так як і однакових характерів. Потрібно лише звернути увагу на наступні особливості написання.

НАХИЛ ПОЧЕРКУ.

Нахил вправо. Так пишуть відкриті, в міру сміливі і доброзичливі люди, які мають властивість іноді віддаватися імпульсам. Це товариська людина, зазвичай самотність їй не властива. Сильний нахил вправо говорить про енергійність, неординарність і емоційність.

Нахил вліво. Такій людині характерне переважання контролю розуму над емоціями. Вона більш закрита і прагне раціонально оцінювати свої вчинки. Але іноді може вибухнути бурею емоцій. У власників такого почерку йде боротьба між внутрішньою емоційністю і зовнішньою стриманістю.

Без нахилів. Це свідчить про баланс раціональності і емоційності, розсудливість, стриманість, внутрішню гармонію. Для такої людини характерний аналіз ситуації і зважене ухвалення рішень. Інколи періодична зміна нахилу почерку може свідчити про деяку нерішучість.

НАТИСК НА ОЛІВЕЦЬ ЧИ РУЧКУ.

Сильний натиск говорить про сильний характер, пристрасть в коханні та дружбі. Зрідка сильний натиск асоціюється з брудним написанням, коли людина не завжди може стримувати свої емоції, не сприймає поради.

При середньому натиску характер людини урівноважений, спокійний, цілеспрямований. Такі люди передбачувані, вони обдумують кожен свій вчинок, і глибоко прив'язуються до близької людини. Зустрічається у вольових, цілеспрямованих людей.

Бліді літери, утворені при слабкому натиску, вказують на людину зі слабким характером, у якої слабка сила волі, це дуже чутливі натури, найчастіше творчі особистості. На них особливий вплив має зовнішнє оточення. Якщо натиск майже відсутній, це може свідчити про деякі комплекси, заниження самооцінки.

ПРЯМОЛІНІЙНІСТЬ ПОЧЕРКУ.

Рівні рядки свідчать про внутрішню дисципліну. Характер людини прямолінійний, врівноважений. Вона ретельно обдумує свої вчинки і контролює прояви своїх емоцій.

Рядок підіймається вгору. Вважається, що це свідчення оптимізму. Такі люди з величезною енергетикою, упевненістю, ініціативністю.

Рядок збігає вниз. Людина скептичного характеру, песиміст.

Рядок нерівний, «мандруючий» то вгору, то вниз. Це людина з мінливим настроєм, з низькою адаптацією. Однак часто хвилястий рядок говорить про гнучке мислення, уміння знаходити вихід із життєвих ситуацій і дипломатично залагоджувати свої справи.

ФОРМА ЛІТЕР.

Яскраво виражена округлість літер свідчить, що людина з даним типом почерку відкрита для інших. Вона не схильна проявляти наполегливість у реалізації своїх планів і позицій. Найчастіше зустрічається у веселих і простакуватих добряків.

Гострі кути можуть сказати нам про агресивність і дуже високий інтелект. Володарі гострого почерку часто бувають людьми проникливими, хитрими, розумними.

Незграбні букви тексту є ознакою того, що їх автор схильний до змагальності і суперництва. Такі люди активні, незалежні, володіють критичним розумом і амбітними прагненнями. Нерідко вони вміють керувати іншими.

Дрібні букви свідчать про здібність людини до концентрації у якомусь одному напрямку. Це стримана, неагресивна людина.

«Тісний» дрібний почерк, важкий для читання говорить, що перед нами людина доволі замкнена, любляча проводити час наодинці.

Каракулі говорять про те, що володар неврівноважений. Часто люди, що пишуть закарлючками, не мають чіткого розпорядку дня, пізно лягають спати і пізно встають, працюють на нервовій роботі. Крім того, каракулі – це почерк геніїв.

ВЕЛИЧИНА ЛІТЕР.

Великі букви. Бувають у людей із загостреним почуттям власної гідності, комунікабельних, енергійних, експансивних, відкритих, впевнених у собі. Цей почерк часто свідчить про завищену самооцінку. Занадто великий почерк буває у людей, зациклених на самих собі (егоїстів).

Букви середнього разміру характерні для багатьох почерків, зазвичай у спокійних, впевнених у собі людей з адекватною самооцінкою. Якщо середній розмір збільшується до кінця кожного рядка або пропозиції - його володар відкритий, незалежний і вільний. Якщо ж почерк зменшується - навпаки, схильний щось приховати.

Мініатюрний почерк буває у стриманих, обачних людей. Також маленький, акуратний почерк говорить про аналітичний склад розуму, про деяку педантичність і підвищену увагу до деталей.

Сподіваюся, що це допоможе вам краще зрозуміти інших людей і самого себе. Але варто знати, що почерк людини може бути різним. Немалу роль відіграє те, у якому стані перебуває сама людина, який у неї настрій.

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий