Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
18 апреля 2024
5,2 °C
дождь

статьи

ЩО МИ НЕ ЗНАЄМО ПРО УКРАЇНУ?
18 февраля 2014, 00:00
ЩО МИ НЕ ЗНАЄМО ПРО УКРАЇНУ?

Незважаючи на той факт, що повсюди нам вказують на те, що українці, а також їхня Батьківщина ні на що не здатні, і світові все одно що з ними відбувається – давно відомі факти вказують на абсолютно протилежні речі.

Українці, ще починаючи з Ярослава Мудрого, якого не дарма іменували Мудрим і, закінчуючи І. Сікорським, М. Грушевським, С. Єфремовим та іншими, підіймали світове ім’я Україні. Тому то й зараз наша держава посідає четверте місце в світі за кількістю громадян із вищою освітою.

Здавна відомий факт, що українська мова займає друге місце за милозвучністю після італійської і визнана третьою найбільш красивою мовою у світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія й структура речення після французької та перської мов, але, напевно, мало хто знав, що найбільша кількість українських слів починаються з літери «П», а найчастіше використовувана буква алфавіту – «О».

Протягом багатьох століть, українці закріпили за собою звичай - будь-яке свято чи досягнення відмітити кількома ковтками медовухи чи вина. Саме українці зробили найбільший в світі келих шампанського, об’ємом у 56,25 літри. Правду кажучи, як із нього пити – ще не вигадали, але факт залишається фактом.

Українська музика - саме вона піднімала наших козаків на хоробрі, українська пісня вела молодят під вінець, вона скрізь супроводжує наший народ: у побуті, у сімейних справах. Тому саме українці створили найбільший духовий інструмент, ім’я якому – трембіта.

Українці завжди славились своїми подвигами. Так, під час англо-бурської війни (1899-1902) у Південній Африці, командир одного з загонів бурів Юрій Будяк врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Пізніше, останній допоміг нашому співвітчизнику вступити до Оксфордського університету. Наш земляк помер у радянських концтаборах. Англійського журналіста звали Вінстон Черчилль.

Україна і кіно – дві невід’ємні речі. Відомими українськими кінорежисерами були

О. Довженко, С. Параджанов, Ю. Іллєнко. Завдяки їм в Україну прийшло кіно, створювались численні кінотеатри. Найбільшим не тільки в нашій державі, а й у всій Європі кіноекран, має донецький автомобільний кінотеатр Moonlight, площа якого складає 242 квадратних метри.

І найбільшим та незаперечним фактом, окрім того й усім відомим є те, що українські дівчата визнані найкрасивішими.

Тому, не зважаючи на всі докори українцям, що вони не мають ніякого майбутнього – безглузді. Вище наведені факти свідчать про абсолютно інші речі: Україна – найкраща держава з найкращими людьми. Слава Україні!!!

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий