Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
29 марта 2024
10,3 °C
небольшой дождь

статьи

Маски та образи людського щастя
18 марта 2013, 00:00
Маски та образи людського щастя
Для більшості чоловіків щастя – це правильний вибір своєї кар’єри. Жінкам, передусім, необхідно бути коханою, жаданою, потрібною. Вони високо цінують спокій у домі, виховання дітей, прагнуть бути берегинями сімейного вогнища, хорошими господинями та мати коханого чоловіка. Однак, не буває правил без винятків.
Жінок можна поділити на такі категорії. «Cекс-символ» – це жінка з ідеальним тілом і приголомшливою зовнішністю, користується популярністю у чоловіків. Обранець не обов’язково повинен їй відповідати зовнішністю, але обов’язково товщиною гаманця. «Покірне ягня» – охайна, розумна, безхарактерна жінка, яка надто сильно кохає свого чоловіка, фактично, живе його життям. «Відчайдушна домогосподарка» – має наполегливий характер, цілеспрямована, вірний друг,  дбайлива мати, кухар, хатня робітниця та коханка. «Амбіційне стерво» - на вигляд фарфорова лялька зі скляними очима. Енергійна, оптимістична, горда, любить бути першою в усьому. Безжалісна до того, хто стоїть на шляху досягнення її мети. У партнери переважно обирає «жонатиків». «Обопільний стайл» – її життєве кредо: «завжди в центрі уваги». Пліткарка, «cвітська левиця», розкута, з розвиненим почуттям власної гідності. З чоловіком – непередбачувана, корислива, самовпевнена. «Сором’язлива цукерка» – симпатична дівчина, яка подобається багатьом. Добра душею, лірична, приємна у спілкуванні, цікава особистість, сентиментальна. Її важко завоювати. «Холодна вершина слави» – знає собі ціну, уособлює завзятих кар’єристок. Ділова, енергійна, сувора, незалежна, має гострий розум. Простежується зарозумілість і надмірна самостійність. «Формат XXI століття» – жінки, що зламали застарілі стереотипи і сьогодні пишаються своєю оригінальністю. Вони виходять на передній план у бізнесі, політиці, спорті та ін.
Переходимо до поділу чоловіків на категорії. «Sexy-boy» – спокусливий мажор, який не має комплексів, робить все, що йому заманеться. Використовує жінок заради втіхи. «Супермен» – любить перемагати та бути у центрі уваги. Має вольовий характер, отримує задоволення, коли його вихваляють та цінують. «Спортсмен» - зваблива зовнішність, шикарна конституція тіла. Жінки для нього – чергова перемога, яка легко здобувається, а після цього забувається! «Синдром добродія» – у них м’який характер, золоте серце та добра душа. Вони обожнюють свою дружину, як правило, старанні господарі, гарні батьки. «Краватка люті» – сталевий характер, любить дисципліну. Жінка з ним не завжди щаслива, бо частенько потрапляє під його поганий настрій. «Меценат» – успішний бізнесмен, який майже не буває вдома. Дружина його самотня, зате оточена розкішшю грошей та подарунків, якими він відкуповується.
Отож чоловіче та жіноче щастя у кожного своє. Бо багато залежить від виховання, оскільки на його основі формуються життєві цінності представників обох статей.
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий