Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Опубликовано: 2016-08-08
Файла для загрузки:
Грибна юшка карпатська

Інгредієнти:

1/2 курки домашньої
3 морквини
1 цибулина
1/4 невеликої капустини
сіль, перець
3-4 л води
300-400 г білих грибів (свіжих чи морожених)
локшина
зелень

Воду (для бульйону) доводимо до кипіння.
Тим часом курку нарізаємо на невеликі шматочки, заливаємо водою і в окремій посудині доводимо до кипіння і варимо 2-3 хв. Злити воду, шматочки курки добре промити та вкинути до банячка з водою, яка починає кипіти (для бульйону). Курячий бульйон варимо на повільному вогні приблизно 2-3 години( не повинен кипіти, а лиш тліти).
Гриби почистити, нарізати невеликими шматочками.
Цибулю нарізати півкільцями, протушити на олії до золотистого кольору, додати гриби і тушити-смажити приблизно 10 хв.
За 30-40 хв. до завершення вкинути у бульйон моркву, нарізану брусками. Посолити, додати 5-6 горошин пахучого та з 10 горошин чорного перцю. Ще через 5 хв. додати цілу четвертинку капустини.Ще через 5 хв. додати підсмажені гриби з цибулею. Досолити до смаку.
Окремо відварити локшину (бажано тоненьку). В тарілку кладемо трішки локшини, шматочок курки, доливаємо юшки, посипаємо зеленню та смакуємо.
Смачного !
P.S.
Пропорції курка-вода-гриби можна змінювати. Зі спецій до бульйону кладу лише сіль та горошини перцю. Якщо варити небагато юшки, щоб не залишати на наступний день, то відварені макарони можна відразу покласти у баняк з юшкою.

Джерело: Рецепт мій (після поїздки у Карпати взнала, що грибна юшка може бути на курячому бульйоні та без сметани)


Реклама

Реклама

- Официант, почему вы подаете все блюда остывшими? 
- Вы заказали водку, винегрет,...

Реклама

Реклама

Реклама

Счетчики