Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Опубликовано: 2016-07-25
Файла для загрузки:
Корзинки з вишнею та меренгою

Інгредієнти:

На 12 невеликих корзинок
250 г борошна
170 г вершкового масла
50 г цукрової пудри
1 яйце
1/2 ч. л. кориці
щіпка імбирю
щіпка солі
400 г вишні(розмороженої)
1 ст. л. коньяку, рому або амаретто
3 ст. л. цукрової пудри
3 білка
150 г цукру
пара капель ванільного екстракту
пара капель лимонного соку
мигдальні пластівці

Замісити пісочне тісто. Для цього порубати в блендері або на дошці борошно з маслом. пряностями, сіллю і 50 г пудри. Додати яйце і пару ложок холодної води. Тусто повинно зібратись в шар. Завернути його в плівку і поставити на 30 хвилин в холодильник. Розкатати тісто і викласти в формочки для тарталеток. Поставити в холодильник на 30 хвилин. Нагріти духовку до 200 градусів. Вишню полити коньяком і посипати 3 ст. л. пудри, поставити в холодильник.
Поставити формочки на деко, накрити кожну папером для випічки і насипати рис або горох. Випікати 10 хвилин. Забрати папір і випікати ще 8-10 хвилин до золотистого кольору. З вишні злити сік. Білки збити до піків. Продовжуючи збивати, по ложці всипати цукор. Збивати до розчинення цукру. Додати ваніль і лимонний сік. Тарталетки наповнити вишнею. Білкову масу викласти в кондитерський шприц і вичавити на вишні башти з безе. Поставити в духовку на 10-15 хвилин, або поки меренга не стане кремового кольору. Остудити, витягнути з формочок. Посипати обсмаженими мигдальними пластівцями і цукровою пудрою.

Джерело: За рецепт вдячна zoryanchik


Реклама

Реклама

Подходит мужик к зеркалу: глаза маленькие, уши - лопухи, на голове залысины, нос...

Реклама

Реклама

Реклама

Счетчики