Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Опубликовано: 2016-05-18
Файла для загрузки:
Паштет із зайця

Інгредієнти:

0,5 - 0, 7 кг відвареної зайчатини
0,3 кг свинної печінки
4- 5 яєць
0, 3 кг сала
0, 3 кг печериць
1 велика цибулина
сіль, перець, приправи до смаку....я давала мелений коріанд, чорний та духмяний перець.

Зайчатину попередньо відварити в приправах, але без солі ( лавровий лист, ,гвоздика, чорний та духмяний перець). Потім зважити.
Печінку також відварити без солі.
М'ясо, печінку, і сало перемолоти на м'ясорубці.
Печериці протушити з цибулею і додати до меленої маси. Все разом добре вимішати і додати яйця, сіль, спеції за смаком. Добре вимішати фарш. Можна навіть трохи його вибити, щоб гарно тримав форму. З фаршу формувати хлібини і складати на деко змащене олією....
Випікати паштет 40 хв, при температурі 160- 180 градусів.
Паштет подавати охолодженим.
Дуже смачна закуска до вашого новорічного столу)))
Це для тих у кого є м'ясо дичини, в кого є в дома мисливці))))
Але замість м'яса зайця можна використати телятину, або ж кролятину, Також буде дуже смачно)))

Джерело: Рецепт авторський


Реклама

Реклама

Приходит муж с работы улыбается, садятся ужинать а он хихикает.
Жена спрашивает:
— Ты...

Реклама

Реклама

Реклама

Счетчики