Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Опубликовано: 2016-05-05
Файла для загрузки:
Жешов'як

Інгредієнти:

Тісто:
150 г маргарину
200 г цукру
1 жовток
2 цілих яйця
2 ч.л. порошку до печива
400-500 г борошна
Макова маса:
200 г маку
2 яйця
180 г. цукру
1 ч.л.крохмалю
горіхи (за бажанням)
Сирна маса:
600 г сиру
5 яєць
1 скл. цукру
1 п. ванільного цукру
1 ст.л. крохмалю
100 г масла(топленого)
лимон
Яблучна маса:
1 кг натертих яблук
200 г цукру
1 п. галяретки

Замісити пісочне тісто і розділити на дві частини.
Одну частину тіста розкачати,викласти у форму і спекти чистий корж.
На другу частину тіста викласти макову масу,потім сирну і спекти.
Макова маса
Мак зварити,перемолоти.Яйця збити з цукром,додати крохмаль,вимішати з маком.
Сирна маса
Сир перемолоти,додати жовтки,толлене масло,крохмаль,лимон і збиті з цукром білки.
Яблучна маса
Яблука почистити,натерти на грубій терці, додати цукор і тушкувати 15-20 хвилин. До гарячих яблук додати галяретку.
Ще теплі яблука викласти на корж зі сиром і накрити чистим коржем.
Прикрасити за бажанням.Смачного!!!

Джерело: Від коліжанки з Однокласників.


Реклама

Реклама

Один парень, единственный сын богатого болезненного отца, стал планировать будущее...

Реклама

Реклама

Реклама

Счетчики