Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Опубликовано: 2016-02-25
Файла для загрузки:
Соєво-м'ясні котлети

Інгредієнти:

соя
жирне свинне м'ясо
1 цибулина
1 яйце
сіль, перець

Сою (соєві боби) промити та замочити в холодній воді на декілька годин (можна на ніч). Зранку відварити до готовності (приблизно 2-2,5 год), стежити, щоб не збігало (!). Потім пермолоти на м'ясорубці 2 рази. Жирну свинину та цибулину середнього розміру теж перемолоти на м'ясорубці. Додати яйце, сіль та перець та гарненько вимішати все разом. Залишити на декілька годин в холодильнику (за цей час м'ясо пустить сік, а соя його втягне). Залишилось лише сформувати та посмажити котлетки.
Смачного! :)
Варену перемелену сою та свинний фарш брала в пропорції 1:1. Соя при замочуванні та варінні збільшується в об'ємі приблизно в 2 рази, таким чином якщо берем 1 скл. сухої сої, то на цю кількість потрібно в два рази більший по об'єму шматок свинини для фаршу. Щоб котлетки були соковиті, а не сухі, то обов'язково потрібно брати жирну свинину (!).
Мої коментарі: Смакували котлетки навіть краще, ніж звичайні м'ясні. Получились дуже соковиті і ніжні.

Джерело: власні експерименти )


Реклама

Реклама

Я, звичайно, і до сексу знав, що вона дівчина з гумором...
Але в самий розпал сказати:...

Реклама

Реклама

Счетчики