Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Опубликовано: 2016-02-23
Файла для загрузки:
Лимонний кекс з сушеною журавлиною

Інгредієнти:

100 г вершкового масла
цедра з двох лимонів
1 скл. цукру
2 яйця
2 ст. л. лимонного соку
1/3 скл. молока
1 1/2 скл. борошна
1/2 ч. л. розпушувача
1/2 ч. л. соди
1/2 ч. л. солі
1\2 склянки сухої журавлини

В чаші міксера збити масло з цукром і лимонною цедрою до світлої повітряної маси.
Додати яйця, сік лимона і молоко і перемішати з допомогою ложки (можна трошки збити)
В окремій посудині змішати просіяне борошно, розпушувач, соду, сіль і журавлину.
Додати масляну суміш і обережно перемішати до однорідності тіста.
Якщо є необхідність, змастити форму маслом, викласти тісто і пекти до готовності.
Повністю охолодити.

P.S. Журавлину можна вимочити в алкоголі.
Печеться в невеличкій формі. Температура в розігрітій духовці 160-170 градусів (в режимі турбо)
Час випічки 40-45 хвилин. При випічці в силіконовій формі час збільшується на 15 хвилин.
Кекс смачніший на наступний день.

Джерело: З книги "Просто пригостити"
Рецепт взяла в Клари_С Дякую!


Реклама

Реклама

Приходит мужчина устраиваться на работу на Ликероводочный завод дегустатором, а ему...

Реклама

Реклама

Реклама

Счетчики