Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Опубликовано: 2016-02-03
Файла для загрузки:
Налисники з горіховою начинкою та вишнями

Інгредієнти:

Тісто:
3 яйця
2-3 ст. л. цукру
3 ст. л. олії
0,5 ч. л. соди
2 скл. борошна
0,5 л молока
Начинка:
3 скл. мелених горіхів
3-4 ст. л. вареного згущеного молока (з верхом)
2 ст. л. коньяку
6-7 ст. л. свіжовижатого апельсинового соку (за бажанням)
0,5 л банка вишень у власному соці
Вишневий соус:
100 мл вишневого соку
1 ч. л. крохмалю
1 ч. л. борошна
цукор до смаку (за бажанням)

Яйця з цукром збити вінчиком, додати олію, збити, додати соду та ще раз добре збити. Потрохи підсипати борошно та вливати молоко, добре збиваючи, щоб не утворилося грудочок (постійно підтримувати консистенцію густої сметани). В кінці додати решту молока - розвести тісто до такої консистенції, щоб воно легко розтікалось по сковорідці.
Посмажити налисники (виходить приблизно 16-20 шт).
Для начинки змішати мелені горіхи та згущене молоко, добре перемішати ложкою. Додати коньяк та перемішати. За бажанням можна додати апельсиновий сік (тоді начинка буде менш солодкою, ніж з самою згущонкою, при цьому апельсиновий смак майже не відчувається - домінують горіхи та згущонка).
Для соусу розвести крохмаль та борошно у вишневому соці так, щоб не було грудочок. Якщо сік недостатньо солодкий, то додати трохи цукру. Поставити на маленький вогонь та, постійно помішуючи вінчиком, заварити до загустіння. Охолодити.
Начинку та 6-7 вишень (попередньо відцідити їх від соку) викласти на серединку налисника та скрутити. Полити вишневим соусом.
Смачного!

Джерело: власні експерименти :)


Реклама

Реклама

Звонит телефон:
- Алло, это синьор Род? Это Эрнесто, домоуправляющий вашей загородной...

Реклама

Реклама

Реклама

Счетчики