Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Опубликовано: 2015-12-10
Файла для загрузки:
Пляцок

Інгредієнти:

Форма 25*40
Тісто маково-какаове:
2 скл.запареного і перетертого маку
1,5 скл. цукрової пудри
150 г маргарину
100 г меду
8 яєць
3 ст.л. какао
3ст.л. кукурудзяного крохмалю
4 ст.л. мелених горіхів
1 ч.л. кориці
1 ч.л. соди
Бісквіт:
3 яйця
1/2 скл. цукру
1/2 скл.борошна
Крем:
3 яйця
2/3 скл. цукру
ванільний цукор
400 г вершкового масла
Додатково:
2 упаковки желе червоного кольору

Тісто маково-какаове:
Відокремити білки від жовтків.Маргарин розтерти з цукром та медом до однорідності,по-одному додавати жовтки та збивати міксером. Всипати борошно, корицю, соду, какао, горіхи і мак. Змішати.В кінці обережно ввести збиті на піну білки,все перемішати.Викласти у форму вистелену пергаментним папером,випекти два коржі при 180град.45хв.
Бісквіт:
Яйця добре збиваємо з цукром міксером.Обережно вводимо борошно вручну.Випікаємо корж 20хв.,з нього потрібно буде вирізати склянкою кругле печиво.
Крем:
Яйця збити з цукром та ванільним цукром на пару до загустіння.Дати охолонути.Збити з розм'якшеним маслом.
Желе заварити по інструкції додавши вдвічі менше води.
Збираємо:
Маковий корж змащуємо половиною крему,викладаємо бісквітне печиво,накладаємо зверху ложкою желе(яке вже трошки загустіло),охолоджуємо 30хв.,далі наносимо решту крему і накриваємо другим коржем.
Мої зміни:в оригіналі рецепту замість готового желе я використала перетерту полуницю з цукром,змішану з желатином.Пляцок дуже смачний і має гарний розріз.
Пляцок"Циган"

Джерело: З польського сайту.


Реклама

Реклама

Идет женщина ночью подходит к кладбище, боится пройти. Видит вдруг идет мужчина,...

Реклама

Реклама

Реклама

Счетчики