Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Опубликовано: 2015-12-04
Файла для загрузки:
Печінковий хлібець

Інгредієнти:

500 г курячої печінки
4 цибулі
200 г твердого сиру
1 пучок зелені петрушки
40 г вершково-рослинної суміші (наприклад "Тульчинка")
150 мл олії
250 мл молока
6 яєць
350 - 400 г муки (міряти склянкою 250 мл)
18 г порошку до печива
20 г цукру
10 г солі
0,5 г кофейної ложечки перцю

Цибулю і моркву нарізати кубиками і обсмажити в вершково-рослинній суміші до золотистого кольору. Додати нарізану дрібними кусочками печінку і обсмажувати ще 5 хв. Посолити і поперчити до смаку. Додати цукор і перемішати.
На терці з великими вічками потерти сир, посікти петрушку. Збити яйця з молоком і олією. До збитої яєчно-молочно-олійної суміші додати натертий сир, петрушку, борошно і порошок до печива. Ретельно розмішати і додати охолоджену обсмажену з овочами печінку. Ще раз гарно вимішати.
Всю суміш вилити в форму вистелену пергаментом. Поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хв.
З такої кількості продуктів в мене виходить 2 хлібці спечених у формах для кексів розміром 27х10 см.

Джерело: від співпрацівниці


Реклама

Реклама

В купе едут мужчина и молодая женщина.
Мужчина сидит и читает газету, на женщину ноль...

Реклама

Реклама

Реклама

Счетчики