Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Опубликовано: 2015-11-27
Файла для загрузки:
Яблучний сирник

Інгредієнти:

1 кг жирного сиру
700 г потертих на терці з великими вічками яблук
300 г цукру
100 г вершкового масла
6 шт. яєць
2 ст. л. манки
2 ст. л. крохмалю
10 г порошку до печива
Кориця і цукрова пудра для посипання

Сир змолоти м'ясорубкою або збити блендером.
Масло збити з цукром, по-одному додавати жовтки.
До сира додати манку, крохмал, порошок до печива, ще раз ретельно збити блендером. Додати потерті яблука і вимішати. Додати збиті білки, ще раз акуратно перемішати.
Форму (в мене скляна овальна розміром 34х24 см. Висота готового сирника в такій формі - 4 см.) змастити маслом і викласти сирну масу.
Випікати при температурі 160 градусів до 2-х годин. (В мене сирник спікся за 1 год. 30 хв.)
Виключити духовку і привідкрити дверцята. Сирник залишити в духовці до повного охолодження.
Охолоджений сирник притрусити зверху корицею з цукровою пудрою або, як звичайно, залити шоколадом.
Яблучний сирник

Джерело: http://picantecooking.com/recipe/deserty/yablochnyi-syrnik з деякими моїми змінами.[u][/u]


Реклама

Реклама

Минута до закрытия магазина. Ленивый продавец собирает вещи. Забегает женщина. 
-...

Реклама

Реклама

Реклама

Счетчики