Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Опубликовано: 2015-11-25
Файла для загрузки:
М'ятні налисники з яблуками

Інгредієнти:

Тісто:
300 мл молока
250 г борошна (+/- 50 г)
50 мл води
3 ст.л. олії
3 яйця
3 ст.л. цукру
0,5 кофейної ложечки солі
50 г листочків м'яти (опційно)
Наповнювач:
1,2 кг яблук (вже почищених і порізаних)
1 ст.л. вершкового масла
3 ст.л. цукру
1 ч.л. кориці
Для подачі:
цукрова пудра, кориця/розтоплений шоколад/бальзамічний соус (за бажанням)

В каструльці ретельно перемішати молоко, збиті яйця, сіль, цукор, олію і борошно.
Блендером подрібнити листочки м'яти з водою, влити до тіста.
М'ятні налисники з яблуками

Ще раз ретельно перемішати (тісто має бути по консистенції, як на звичайні налисники) і смажити на пательні.
М'ятні налисники з яблуками

Почищені і порізані шматочками яблука викласти на пательню, додати масло і тушкувати до м'якості, додати цукор і за бажанням корицю. Ще раз перемішати, щоб розчинився цукор.
Налисники начинити яблуками і згорнути трубочкою. Поверх притрусити цукровою пудрою з корицею і полити бальзамічним соусом.
З такої кількості продуктів в мене вийшло 16 налисників смажених у пательні діаметром 20 см.

Джерело: журнал "Добра кухня" + мої зміни


Реклама

Реклама

На лугу пасется огромный бык, спокойно пощипывая зеленую травку. Вдруг он видит...

Реклама

Реклама

Счетчики