Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Опубликовано: 2015-11-05
Файла для загрузки:
Салат з гарбузом, фетою та виноградом

Інгредієнти:

250 г гарбуза
100 г сиру фета
1 невелика червона цибуля (кримська)
0,5 пучечка руколи
1 невелике гроно винограду
1 ч.л. меду (або 30 г цукру)
1-2 ст.л. винного оцту
1-2 ст. л. оливкової олії
сіль до смаку

Гарбуз почистити, порізати часточками, викласти на деко, збризнути олією і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 10 - 15 хв. Стежити, щоб гарбуз не перепікся і кубики не втратили форму в салаті при перемішуванні.
Ццибулю порізати півкільцями або по довжині цибулини. Змішати оцет з сіллю і медом, залити цим маринадом цибулю, перемішати. Залишити на 20-30 хвилин маринуватися.
Виноградини пообривати з грона, розрізати навпіл і вибрати кісточки. (Я не розрізала і кісточки не вибирала, бо в мене був домашній виноград, не крупний.)
Фету порізати кубиками.
В салатнику поєднати оходжений гарбуз, фету, виноград, додати цибулю разом з маринадом. Зверху прикрасити листям руколи.
Додаткової заправки салат не потребує, оскільки в ньому є достатньо олії на якій запікався гарбуз + заправка.

Джерело: http://nyam-nyam-5.com/


Реклама

Реклама

Приходит еврей к раввину:
— Ребе, у меня проблема. У меня два гуся, белый и серый,...

Реклама

Реклама

Счетчики