Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Опубликовано: 2015-10-27
Файла для загрузки:
Яйця


Інгредієнти:

4 курячих яйця
бекон
40 г вершкового масла
гірчиця, сіль, перець за смаком
4 курячих грудки

Духовку включити розігріватися на 200 градусів. Невеликі курячі відбивні злегка надрізати в трьох-чотирьох місцях по краю, щоб при обсмажуванні вони не закрутилися. У сковороді розігріти олію й обсмажити відбивні по 2 хвилини з кожного боку (я необжарювала, а відразу запекла у духовці). Додати спецій.
Викласти їх на невелике деко, застелений пекарської папером і поставте в духовку на 5 хвилин.
Жовтки відокремити від білків. Жовтки обережно викласти в половинки скорлупок. У розігріту сковороду, де обсмажувалися відбивні викласти білки. Дати їм обсмажитися приблизно хвилину, і як тільки ви побачите, що білок "схопився", зробити ложкою 4 заглиблення і викласти в кожне з них по жовтку. Посолити і поперчити (за бажанням), накрити кришкою і дати обсмажитися буквально 1,5-2 хвилини.
Тим часом в іншій сковороді обсмажити полосочки бекону. Викласти на серветку. У тарілку викласти курячу відбивну, змастити її трохи гірчицею, зверху викласти яйце і полосочки бекону.
Смачного!

P.S. Ось такий смачнющий і ситний сніданок

Джерело: edimdoma.ru


Реклама

Реклама

Мужик пришел исповедоваться к батюшке.
Батюшка:
- Небось, сын мой, мясцо в пост кушаешь?...

Реклама

Реклама

Реклама

Счетчики