Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Автор:
Опубликовано: 2015-08-13
Файла для загрузки:
ПЕЧИВО  ЗІ СЛИВОЮ

Інгредієнти:
Тісто:
Маргарин - 100 г
Сметана - 100 г
Цукор  - 40 г
Борошно пшеничне - 250 г
Сода - 0,5 ч. л.
Начинка
Слива - 12 шт
Цукор (посипати зверху) - 50 г
Олія - ​​20 мл
Приготування:
М'який маргарин розтерти дерев'яною ложкою, додати до нього сметану і перемішати.
Просіяти в миску борошно і соду, додати цукор і перемішати.
У миску з вершковою сумішшю додати сухі інгредієнти і замісити тісто.
Скачати його в кулю, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 1 годину.
Тим часом, сливи вимити і як слід обсушити. Розрізати сливи на дві половинки і видалити кісточки. Сливи мають бути тверді.
Тісто дістати з холодильника. Розділити на 24 шматочка, скачати з шматочків кульки, посипте  борошном і розкачати з них коржі товщиною 3-4 мм.
Загорнути в кожен коржик половинку сливи. Краї як слід скріпити. Підготувати таким чином все печиво. 
Підготувати дві невеликі тарілочки; в одну налити олію, в іншу насипати коричневий цукор (або білий). Обваляти кожне печиво спочатку в маслі, а потім в цукрі.
Викласти на деко, застеленим бумагою для випічки. Випікати печиво в розігрітій до 180 ° С духовці близько 25 хвилин, до золотистого кольору.

Реклама

Реклама

Учитель:
— Дети! Кто из вас летом был в деревне?
— Я!
— И я!
— И я!
— Хорошо. И какие же...

Реклама

Реклама

Реклама

Счетчики