Справочник

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Автор:
Опубликовано: 2015-08-06
Файла для загрузки:
ЯГІДНИЙ СЮРПРИЗ ДЛЯ ДИТИНИ

Тісто:
Молоко (тепле) - 250 мл
Дріжджі  - 2 ч. л.
Цукор коричневий (можна білий) - 3 ст. л.
Борошно - 360 г
Масло вершкове - 100 г
Сіль - 1 ч. л.
Жовток яєчний - 3 шт
Цедра лимона - 1/2 ч. л.
Начинка:
Творог - 220 г
Цукор коричневий(можна білий) - 150 г
Яйце - 1 шт
Малина - 2/3 скл.
Ожина - 2/3 скл.
(або інші ягоди)
Глазур:
Молоко - 1 ст. л.
Цукрова пудра - 80 г
 
      У теплому молоці розводимо дріжджі і даємо постояти 5-10 хвилин.Тим часом, з'єднуємо борошно, цукор, сіль і цедру лимона. На великій тертці натираємо холодне вершкове масло і розтираємо в крихту.
     У суміш молока і дріжджів додаємо жовтки, і відразу ж виливаємо в борошняну суміш. Дерев'яною лопаткою замішуємо тісто. Воно виходить трохи липким.
Накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник мінімум на 2 години. Як я вже писала, його спокійно можна залишити на ніч.
      Охолоджене тісто викладаємо на стіл, присипаємо борошном і ще раз вимішуємо.
       Тісто загортаємо плівку і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
  Поки приготуємо крем. Збиваємо творог з цукром і яйцем (можна додати трохи сметани).Охолоджене тісто ділимо на 2 частини. Кожну розгортаємо в прямокутник 30 на 15 см.і викладаємо на деко. Робимо надрізи під кутом. Викладаємо спочатку сирний крем Зверху викладаємо ягідки і "заплітаємо" косу.
Приблизно як на фото
     Накриваємо вологим рушником і даємо постояти хвилин 30. Змащуємо молоком (або жовтком з водою, кому як подобається)
І відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 30.
Поки "коса" остигає зробимо глазур: змішаємо разом молоко і цукрову пудру
Перекладаємо суміш у тарілку і малюємо на "косі" візерунок.

Реклама

Реклама

Как говорит моя бабушка: "Если обвисла грудь - это х#рня, а вот если обвисла х#рня - это проблема!"

Реклама

Реклама

Реклама

Счетчики