Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
19 квітня 2024
7,3 °C
небольшой дождь

Статті

Вітамін “В17” лікує рак?!
07 листопада 2013, 00:00
Вітамін “В17” лікує рак?!

Вітамін “В17” лікує рак?!

В інтернеті з’явилась сенсаційна інформація про те, що вітамін “В17” запобігає виникненню і знищує злоякісні пухлини. Автор програми – американський письменник Едвард Гріффін.

Ще в 1952 р. біохімік із Сан-Франциско Ернст стверджував, що рак виникає через незбалансоване харчування і відсутність у їжі вітаміну “В17”. Але це не влаштовувало гігантську фармацевтичну індустрію, яка отримувала мільярди з продажу дорогих медикаментів. Якщо ця проблема могла бути вирішена простим вітаміном, то цей багато мільярдний бізнес був би знищений за один день.

Прогресивно мислячий біохімік Ернст, висловив ідею, що рак також виникає через відсутність відповідних компонентів у їжі, що зустрічаються у 1200 рослинах по всьому світу і, які він назвав нітролицидами. Найбільше ж їх у насінні фруктів, глоді, сорго, маніоко, гіркому мигдалю – продуктах практично виключених із повсякденного харчування. Тому рак – це хронічне захворювання, яке погано піддається, або зовсім не піддається медикаментозному лікуванню. Доктор Криб звернув увагу, що тварини, особливо, коли вони хворі, завжди шукають відповідну траву, не зважаючи на те, що їх достатньо годують. А це саме ті трави, в яких багато нітролицидів – вітаміну “В17”. Мавпи в зоопарках розбивають кісточки абрикосів чи персиків і з’їдають. Їх спонукає до цього інстинкт, хоча вони ніколи не бачили цих фруктів раніше. Саме в насінні найбільша концентрація вітаміну “В17”, що запобігає раку. Звичайно, це потребує багаторічних досліджень на тисячах пацієнтах, але, на щастя, це вже зроблено. У князівстві Хунза біля Гімалайських гір, люди ніколи не хворіють на рак і живуть 100 і більше років. Сучасна медицина не може пояснити, чому там ніколи не було раку, але цікаво відзначити, що їжа Хунза в 200 разів більше, ніж у американців, містить в собі вітаміну “В17”. Найбільше ж там цінуються кісточки абрикос, в яких найбільше нітролицидів. У складі вітаміну “В17” є потужна отрута – ціанід, який не шкідливий для здорової клітини, але смертельний для ракової. Це доведено в багатьох біохімічних дослідженнях.

Українська екологічна асоціація «Зелений світ» завжди стверджувала, що в природі є ліки від усіх хвороб і їх треба лише знайти та правильно застосувати. Так вдихання звичайної повареної солі запобігає таким захворюванням як: грип, ангіна, скарлатина, вітрянка, запалення легенів, бронхіт, астма і навіть туберкульоз. Вітамін “С” лікує цингу, вітамін “В” – пілагру, то, можливо, і вітамін “В17” є найпотужнішим засобом проти раку? Як би там не було, але намагайтеся збалансувати своє харчування природними продуктами і менше бігайте по супермаркетам за яскравими етикетками.

Валерій Кульматицький

Еколог

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар