Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
19 квітня 2024
5,9 °C
небольшой дождь

Статті

ЩО В ПОГЛЯДІ ТВОЇМ ...
15 червня 2012, 00:00
ЩО В ПОГЛЯДІ ТВОЇМ ...

Якщо спрямувати на людину свій погляд приязно і з любов’ю, вона відчує полегшення і заспокоїться. Але гляньте на неї злобно та з ненавистю, наскільки спроможні: можна і здорову людину змусити відчути всю важкість такого погляду й захворіти чи навіть і померти за умови, що маєте значну магнетичну силу.

Коли відмовляєте комусь у чомусь, дивіться твердо — прохач не затримається. При розмові зі збудженою особою скеруйте на неї спокійний погляд, і те збудження минеться. Бажаєте кого-небудь підпорядкувати — дивіться на нього власно й упевнено: людина знітиться і поступиться вашим бажанням. У всіх випадках лице має залишатися зовсім без змін, а очі — дивитися не кліпаючи.

Значному впливові сприяють блискучі очі. Тож, аби надати їм блиску, яскравості й пожвавлення, треба підживлювати організм овочами із вмістом фосфору, як-от шпинат і салат. Додають очам блиску також регулярне вживання молока і гарний сон. Між іншим, після інтимних контактів погляд у людини тьмяніє і мутнішає — особливо виразно цей ефект спрацювує у жінок. А щодо тривалості — вона індивідуальна і запам’ятовується дослідним шляхом...

Сергій Ольховенко, НСЖУ

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар