Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
18 квітня 2024
5,2 °C
дождь

Статті

ЧИ ІСНУЄ СПРАВЖНЯ ДРУЖБА...
21 квітня 2014, 00:00
ЧИ ІСНУЄ СПРАВЖНЯ ДРУЖБА...

Думка автора

Кожна людина прагне мати справжнього друга. Ми самостіно обирає собі друзів, але не завжди цей вибір є правильним. Іноді матеріальні цінності важать набагато більше, ніж духовні та моральні принципи.

Популярною у наш час є дружба з вигодою. Людина потребує підтримки, але "лже" друг потім просить щось собі взамін за вчасно надану допомогу. І коли такий друг показує справжнє обличчя, то починаєш сумніватися у безцінності дружби.

 Найбільш вдалою є дружба між чоловіком і жінкою. Чоловіча думка і сильне плече, завжди стають у нагоді жінкам. Заздрість їм також не властива. Представники сильної статті, завжди готові захищати тендітних подруг від всіляких негараздів. Навіть, якщо дружба переросте у щось більше, не варто засмучуватися, адже ця людина перевірена часом. Цей варіант дружби надійний, але не завжди його можна розцінювати як дружбу в чистому вигляді.

Дружба між чоловіками у більшості випадків є щирою. Спільні інтереси та головне розуміння закладають фундамент дружніх відносин. Вони живуть за принципом: "Проблеми друга це і мої проблеми". Вихід із складної ситуації чоловіки завжди знаходять разом. Довіра і самопожертва ось що закладено в першооснову цієї дружби. Чоловік може пожертвувати всім заради дружби. Справжній друг, як рідний брат, заради якого порушиш усі внутрішні принципи.

Жіноча дружба для багатьох є міфом. Їхні дружні відносини це ілюзія, створена для корисливих цілей. Найчастіше жінки керуются заздрістю, бо ніяк не можуть збагнути чому у подруги є те чого немає у них. Вони, майже, кожну секунду сподіваются, що потенційна конкурентка спіткнется і першість буде за ними. Страждання подруги, у більшості випадків, не виклає у них жалю і, підтримуючи одна одну, в душі по-справжньому радіють невдачам подруги. Якими б щирими та довірливими не здавалися б відносини, проте шанс назвати жінку спражньою подругою мають одиниці. Навіть дружба між сестрами, може зруйнуватися в одну мить. Коли на горизонті з'являється предмет протилежної статті, найрідніші люди стають чужими. Вони змагаються і боряться за своє щастя, як на війні. Про сестринську дружбу в такому випадку не може бути й мови. Жіноча дружба не тільки оманлива, вона ще й небезпечна.

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар