Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
19 березня 2024
1,0 °C
снег

Статті

Суспільство
Подяка від вдячних родин колективу фірми «Реквієм»
04 липня 2017, 00:00
Подяка від вдячних родин колективу фірми «Реквієм»
        Смерть близької людини.... Для родичів померлих - це найбільший стрес у їхньому житті, адже нестає люблячої матері, батька, сина, дочки, чоловіка, дружини.... Життя розділяється на 2 половини: до та після трагедії. Ти усвідомлюєш, що більше ніколи не почуєш рідний голос, не візьмеш за теплу руку, не буде обійм та поцілунків. Людина залишається тільки в спогадах. Руйнуються родинні обереги. Що робити? Як далі жити? До голови приходять різні погані думки. Наше власне суб'єктивне сприйняття подій тільки посилює невідворотне горе втрати. Тому так важлива підтримка родичів померлих збоку людей. Як правило, перші хто приходить на допомогу це звісно працівники бюро ритуальних послуг. Так було і у нашому випадку, коли вранці 27 червня 2017 року, не стало нашої дорогої Бабусі, Матері, Тещі, Свекрухи, Людини, Лікаря та Науковця від Бога - Довгаленко Валентини Пилипівни.
          При першому спілкуванні з колективом Центру ритуальних послуг «Реквієм», на чолі з його керівником Паньківом Михайлом Івановичем, відчуваєш присутність поряд небайдужих людей та щире співпереживання кожного працівника. Окремо потрібно відмітити, що Михайло Іванович наділений рідкісним даром сприйняття чужої біди, як власної, що відчувається у всьому: у співчуваючому погляді, у лагідному голосі та, врешті, у кожному русі цієї людини. Такий духовний скарб, безумовно, успадкований від батьків Михайла Івановича та поступово надбаний протягом життя. Таке бачення він передає своїм колегам по роботі. Порівнюючи ритуальну роботу минулих років, треба відмітити, що Михайло Іванович розпочав відлік нового часу європейскої якості надання таких послуг на Вінниччині, що є взірцем і на який повинні рівнятися усі без виключення міста України! Адже поважливе ставлення до померлих під час їх останнього шляху на землі, є підґрунтям для формування нової цивілізованої ментальності нашої молодої незалежної держави Україна!
         Колективу Центру ритуальних послуг та товарів «Реквієм», свою щиру подяку висловлюють родичі та близькі Валентини Пилипівни -сім'ї Довгаленко, Герасименко, Григорєвих та Короткових.
"Реквієм" вул. Батозька (Кірова)12 тел.(0432) 61-69-58,(067) 430-12-27
 

 

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар